O nama

Saznajte više o nama i odaberite individualan i posvećen pristup.
Kontaktirajte nas!
Pelikor Testimonials
 

Kod nas ste osoba, a ne broj

Cilj nam je pružiti kvalitetnu medicinsku skrb i posvetiti vam onoliko vremena koliko ja baš vama potrebno. Hoćete li se odlučiti za nas ili za pregled drugdje od 5 minuta prepušteno je vama.

Isto tako bi željeli da ste kod nas osoba, a ne broj. Računamo na vašu pomoć u tome.
Ono najdragocjenije što vam možemo dati je odvojiti za vas svoje vrijeme.

Idejni pokretač

Osnivač društva je kardiolog Dorijan Jagačić, s ukupnim stažom većim od 17 godina. Tijekom svojeg boravka u SR Njemačkoj imao je prilike upoznati način rada u privatnim ordinacijama, društvima s ograničenom odgovornošću te osim stečenih profesionalnih sposobnosti dobiti dobar uvid u optimalni način organizacije zdravstvenih nukleusa. Idejni pokretač poslovanja proizašao je iz želje da se obogati ponuda zdravstvene skrbi na određenom području Zagreba, tj. po ljudstvu najvećeg kvarta u Zagrebu.

Upoznajte naš tim

 • Dorijan Jagačić, liječnik, kardiolog, internist

  Dorijan Jagačić

  Liječnik, kardiolog, internist
  Liječnik, kardiolog, internist Nakon staža u bolnici Sv. Duh radio je kao liječnik hitne i obiteljske medicine. Specijalizaciju iz interne medicine te povrh toga kardiologije apsolvirao je u Saveznoj republici Njemačkoj. Stekao je široko radno iskustvo radeći u više kardioloških ordinacija i bolnica u SR Njemačkoj te kod poznatog poslodavca u Švicarskoj. Dodatno se educirao iz područja ehokardiografije, reanimacije, pacemakera, MSCT-koronarografije i TCM-a.
 • Jozefina Sesar, mediscinska sestra

  Jozefina Sesar

  Diplomirana medicinska sestra
  Diplomirala Management u sestrinstvu na Zdravstvenom veleučilištu u Zagrebu. Medicinska sestra s višegodišnjim iskustvom rada u javnim i privatnim zdravstvenim ustanovama od Kliničke bolnice Sestre milosrdnice do Specijalne bolnice Agram. Sudjelovala je na mnogobrojnim domaćim i inozemnim kongresima i radionicama u ulozi predavača i edukatora.
  Posjeduje certifikat za interni audit.

Svjedočanstva

 • Ovakav prijem nije za ocjenu 10, nego za 11!

  10.5.2023 Gosp. Franjo iz Sesveta

Podaci o tvrtki

 • Puni naziv tvrtke i adresa

  Pelikan skio d.o.o.
 • OIB

  61184483102
 • Matični broj subjekta (MBS)

  5526906

 • Direktor

  Dorijan Jagačić

 • IBAN

  HR5024070001100238240
 • Temeljni kapital

  2.650, 00 €
  Uplaćen u cijelosti

Podijeli s drugima!